Alegria Vastgoed

Alegria Vastgoed

Alegria Vastgoed Is een makelaarskantoor gespecialiseerd in een ruim woningaanbod aan de Costa Blanca en de Costa de Sol. Wij bieden u een gevarieerd scala aan woningen van appartementen tot luxe villa’s.

Goede service en klantvriendelijkheid zijn voor ons van zeer groot belang.
Wij helpen u graag bij het vinden van uw Spaanse woning.

Ook na aankoop kunt u bij ons terecht voor ondersteuning en vragen.

Uiteraard bieden wij u verschillende diensten aan zoals makelaardij, hypotheken en verzekeringen.

Michel de Beer
Al 20 jaar Makelaar O.G. Spanje en werkzaam aan de Spaanse Costa’s. Opgegroeid aan de Costa del Sol en nu alweer 17 jaar thuis aan de Costa Blanca.

U kunt er van overtuigd zijn, dat wij alles in het werk zullen stellen om het in ons gestelde vertrouwen waar te maken.

Heeft u vragen ?
Bel ons of kom naar één van onze maandelijkse inloop avonden.

Het emigreren naar het zonnige zuiden gaat helaas niet vanzelf.

Het emigreren naar het zonnige zuiden gaat helaas niet vanzelf.

Hoe en wat komt er nu allemaal bij kijken?

Als eerste doen we een aanbetaling en tekenen we een privé contract (Contrato de Compra Venta) dan moeten we een NIE nummer (Número de Identificacion de Extranjeros) aanvragen. Dit is uw Spaanse BSN nummer. Hiermee kunt u dan een bankrekening openen maar ook een auto op uw naam registreren, Nuts voorzieningen of een mobiel nummer aanvragen.

Dan gaan we, indien nodig, het Hypotheekproces opstarten bij de Spaanse bank.

Ondertussen laat u onze Nederlands sprekende advocaat controleren of er geen schulden of andere beslagleggingen op het huis van uw dromen rusten.

Als alles gecontroleerd is en de Hypotheek is goedgekeurd gaat u naar de Notaris. Na het onderteken van de akte ontvangt u een Copia Simple als bewijs dat het huis nu van u is. De notaris zal de akte laten inschrijven bij het Registro de la Propiedad (Kadaster).

Dan doen we samen met u de aanvraag van alle Nuts voorzieningen en eventueel vragen we de telefoon- en internetaansluiting voor u aan.

Nu kunt u dan eindelijk van een kopje koffie genieten op uw eigen terras of heerlijke aan uw zwembad gaan liggen onder Spaanse zon die toch al gauw zo’n 320 dagen per jaar schijnt .

Emigreren naar Spanje

De Nederlandse drukte ook al een tijdje zat!!

Loopt u al jaren met de gedachte hoe het zou zijn om aan één van de Spaanse Costa’s te wonen.

Droom niet langer wij helpen u met het realiseren van uw droom.
Of het nu gaat om een vakantiewoning of dat u zich het hele jaar permanent wilt vestigen in Spanje. Lekker onder de zon genieten van uw welverdiende pensioen.

Wij begeleiden u vanaf het moment dat u bij ons op kantoor binnen stapt totdat aan het moment dat u heerlijk op uw eigen terras zit met een kop koffie en een Tostada.

Gezamenlijk kijken we naar uw financiële situatie met onze vrijblijvende financiële emigratie scan.

Daarna bepalen we samen aan welke Costa u zich het meeste thuis zal voelen. Costa Blanca met haar prachtige witte stranden of de Costa del Sol met haar luxe nachtleven van Marbella

Bespreken we uw wensen qua woning type, aantal slaapkamers, badkamers en of u van een gezamenlijk of van een heerlijke privé zwembad wilt genieten.

Verder bespreken we of  u het liefst dicht bij het strand, de golfbaan of op een van de prachtige bergen met zeezicht wilt wonen.