Onze werkwijze

Onze werkwijze

Wilt u een huis kopen in Spanje of zelfs emigreren dan krijgt u van Alegria Vastgoed begeleiding op maat. Wij brengen eerst uw wensen in kaart en gaan dan pas aan de slag. U bepaalt zelf waarin Alegria Vastgoed u gaat ondersteunen. Hier een korte uitleg over onze werkwijze.

  1.      Kennismaking en intakegesprek

Wij maken eerst persoonlijk kennis met u. De aankoop van een woning of het vestigen in Spanje is een belangrijke beslissing in uw leven. We vinden het belangrijk om daar een goed gesprek over te hebben en daarmee ook de eerste bouwstenen voor een goede relatie te leggen. We zijn benieuwd naar uw beweegredenen, uw dromen, wensen en specifieke eisen. We vertellen over onze eigen ervaringen in Spanje, delen onze kennis en informeren u alvast over de belangrijkste stappen bij aankoop of emigratie.  Gedurende het hele proces kunt u blijven rekenen op onze persoonlijke aandacht.

  1.   Voorstel en overeenkomst

Als u met Alegria Vastgoed wil samenwerken, doen wij u een voorstel waarin u precies leest welke werkzaamheden wij voor u gaan verrichten. Ook staat de vergoeding voor onze diensten in het voorstel. Bij akkoord tekent u een overeenkomst en gaan wij voor u aan de slag.

  1. Tussentijdse terugkoppeling

Wij houden u steeds op de hoogte van de voortgang. Al onze medewerkers spreken vloeiend Nederlands en Spaans en zijn op de hoogte van alle vraagstukken omtrent de aankoop van woningen in Spanje. Voordat er beslissingen genomen worden waar derden bij betrokken zijn, overleggen wij altijd eerst met u. Ook bij bezoek aan Spanje zorgen wij voor Nederlandse begeleiding.

  1. Begeleiding bij aankoop en emigratie

Bij alle stappen in het aankoopproces of bij emigratie kunt u op onze begeleiding rekenen. Ondersteuning bij het zoeken van de woning, de financiering, koopcontract en overdracht maar ook bij alle vraagstukken rond emigratie zijn bij Alegria Vastgoed in goede handen.

  1. Nazorg

Ook na de aankoop van een woning of het vestigen in Spanje kunt u bij ons terecht met vragen of het verzoek om verdere ondersteuning. Alegria beschikt over een groot netwerk van specialisten die wij graag aan u ter beschikking stellen.

Wilt u meer weten over onze aanpak, bel dan met 023 – 8200505 of mail naar info@grupo-alegria.nl voor een afspraak.

Samen met u maken we een plan waardoor de aankoop van uw huis in Spanje geen onverwachte verrassingen oplevert. Wij kijken daarbij vooral naar uw wensen en zetten onze ervaring, kennis en een professioneel netwerk in voor het vinden van een geschikte woning.